Hem Om oss Medlemskap Korruption Publicerat Kontakt In English

j

Tillsammans mot korruption


Tillsammans mot korruption är en plattform för att dela de goda exemplen, öka medvetenheten och stötta aktörerna i allt det arbete som pågår. 

Samordnande och arrangörer är: AmCham Sweden, IMM och TI Sverige.

Läs mer på tillsammansmotkorruption.se

Välkomna till TI Sveriges nyhetsbrev!

Vi har lyssnat till våra medlemmar och återupptar vårt nyhetsbrev. Det kommer att ha fokus på TI Sveriges verksamhet och svenska antikorruptionsnyheter. Givetvis finns det även utrymme för rapporter från TI:s sekretariat och andra TI-avdelningar. Men det är viktigt för kansliet och styrelsen att vi får dina tankar, synpunkter och förslag kring innehåll för kommande nyhetsbrev.

Jag är glad över att åter vara engagerad i TI Sverige och för att ha blivit vald till ordförande i föreningen. Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla TI Sveriges verksamhet tillsammans med er. Jag hoppas också att du som läser detta, och inte redan är medlem, väljer att stödja vår arbete – för ett transparent Sverige. Mer info finns på vår web [länk].

Närmast ser jag fram emot Almedalen, den 5 juli, där vi tillsammans med Institutet mot mutor och American Chamber of Commerce in Sweden arrangerar en heldag mot korruption.

Nästa nyhetsbrev planeras till senare delen av augusti då vårt kansli är stängt under perioden 14 juli - 10 augusti.

Med tillönskan om en trevlig sommar,
Ulla Andrén
Ordförande TI Sverige

Kalendarium

14 mars
Antikorruption i praktiken -
att göra affärer med integritet

ÅF-huset
Grafiska vägen 2, Göteborg

Läs mer och anmäl
(Gratis för våra medlemmar!)

Har du ett förslag på seminarium som är inom TI Sveriges strategiska prioriteringar? Hör då gärna av dig till oss på info@transparency-se.org.

Följ oss


För att få våra Nyhetsutskick: e-posta info@transparency-se.org