Hem Om oss Medlemskap Korruption Publicerat Kontakt In English

j

Tillsammans mot korruption


Tillsammans mot korruption är en plattform för att dela de goda exemplen, öka medvetenheten och stötta aktörerna i allt det arbete som pågår. 

Samordnande och arrangörer är: AmCham Sweden, IMM och TI Sverige.

Läs mer på tillsammansmotkorruption.se

Som medlem får du dels gå gratis på de seminarier som anordnas av oss och våra samarbetspartners, dels blir du inbjuden till exklusiva medlemsevenemang med inbjudna talare. Du får även rösträtt på våra årsmöten där bl.a. styrelsesammansättningen beslutas.

Medlemsavgiften för privatpersoner är 250 kr per kalenderår och medlemskapet står öppet för alla som stöder TI Sveriges verksamhet och delar våra grundläggande värderingar. Vid årsstämman den 15 april 2015 infördes en reducerad avgift för studenter: 50 kronor per kalenderår.

Du kan bli medlem antingen genom att betala in 250 kronor till bankgiro 5858-3519 och skicka oss e-post med din kontaktinformation eller genom att betala 250 konor till Swishkonto 123 266 85 56  - glöm då inte att skriva din e-postadress i meddelandefältet!

Medlemskapet gäller för det kalenderår du betalar in avgiften.

TI Sveriges Donationspolicy

Kalendarium

Har du ett förslag på seminarium som är inom TI Sveriges strategiska prioriteringar? Hör då gärna av dig till oss på info@transparency-se.org.

Följ oss


För att få våra Nyhetsutskick: e-posta info@transparency-se.org